HOLISTISCHE / ENERGETISCHE DIAGNOSESTELLING

Met deze methode wordt een diagnose op holistische / energetische wijze bepaald. Deze levert je een totaalbeeld op van de staat van je emotionele welzijn of de gezondheid of de ziekte van jouw hele ik; hierbij denken we dus aan lichamelijke aspecten, gedachten, emoties, en ook omgevingsfactoren. Om deze diagnose zo goed mogelijk te kunnen stellen, maak ik gebruik van verschillende energetische testfilters. Bij de gevonden diagnose zoek ik dan ook een gepaste therapie uit. Deze kunnen zijn: een NEI-sessie, homeopathische middelen, Bachbloessems, voedingssupplementen,…. De mogelijkheid om enkele therapieën te combineren bestaat.

Deze methode is ook ideaal als je al een tijdje rondloopt met vage, niet samenhangende klachten. Samen gaan we opzoek naar de oorzaak hiervan en zoeken we een goede bijpassende therapie uit. Ook mensen die zich niet meer geholpen voelen in de reguliere geneeskunde, kunnen we helpen zoeken naar de oorzaak van klachten.


NEI THERAPIE

Wat kunnen we bereiken met NEI?

Van alles wat we denken, doen en zeggen is maar 10 % een bewuste actie. De overige 90 % is een onbewuste actie samengesteld uit ervaringen uit het verleden. Dit zijn ingesleten patronen vanuit opvoeding, scholing, ervaring en de invloed van je omgeving. Wat is wel en niet geaccepteerd gedrag, wat is juist en niet juist. Vanuit ons eigen perspectief weten we bijna allemaal wat juist is voor ons, maar besluiten ons aan te passen aan onze omgeving en gaan daardoor nogal eens tegen ons eigen gevoel in. Want alleen dan tonen we het sociaal wenselijke gedrag. Neuro Emotionele Integratie geeft je inzicht in deze patronen en hoe ze je beïnvloedt hebben te zijn wie je nu bent.

Neuro Emotionele Integratie is een krachtige methode die succesvol is gebleken voor mensen met allerlei uiteenlopende klachten (Zie onderaan). Er zijn geen eindeloze praatsessies nodig en ook het herbeleven van de pijn of het opgelopen trauma is niet aan de orde. Dat maakt deze methode zo prettig om te ondergaan en het verliest hiermee niets aan de effectiviteit. Ik begeleid je luchtig en met humor door de therapie.

Neuro Emotionele Integratie is een methode die diverse onderdelen uit accupunctuur, bio-kinesiologie, neurowetenschappen (NLP) en toegepaste psychologie combineert tot een nieuw protocol met het doel het vinden en oplossen van oude onbewuste patronen. De NEI methode biedt een simpele, snelle en eenvoudige manier om emotionele blokkades uit het verleden op te lossen die je in je huidige leven saboteren of blokkeren.

Met behulp van spiertesten* en vragen stellen aan het onderbewuste geheugen is het mogelijk om erachter te komen wat er in het verleden is gebeurd en wat je er nu van weerhoudt om een volledig functioneel en gelukkig leven te leiden. Een simpele ademhalingstechniek kan je bevrijden van emotionele blokkades en de weg vrij maken voor genezing, groei en ontwikkeling. Sommige klachten verdwijnen gelijk, anderen hebben wat meer tijd nodig. Doordat lange en emotionele gesprekken niet nodig zijn, is

We testen vooraf ook steeds of je klacht te behandelen is met NEI. En we gaan pas met je aan de slag als dit positief is.


*Spiertesten: Het is nl. wetenschappelijk bewezen dat wanneer we ons lichaam aanspreken dat onze spieren zich sterk maken en indien we ons niet aangesproken voelen, zullen onze spieren verzwakken.

Voorbeelden van klachten die we kunnen aanpakken met NEI:

Emotionele klachten: angstklachten, hyperventilatie, hechtingsproblematiek, bindings- en verlatingsstoornissen, slaapproblemen, somberheid, spanningen op het werk, in je relatie, thuis,… , stress, vermoeidheidsklachten, problemen rond intimiteit, ADHD en andere gedragsstoornissen …

Fysieke klachten: chronische ontstekingen, hoofdpijn, migraine, hooikoorts, allergieën, huidaandoeningen, klachten aan spieren/pezen/banden en gewrichten, maag/darmklachten, menstruatieklachten, nek/rugklachten, pijnklachten, reuma, vruchtbaarheidsklachten/stoornissen, trillende zenuw,…


INTEGRA

= Integratie Natuurlijke Therapieën en Energetische Geo Reflex Analyse.

Integra is een prachtige techniek om allergieën, intoleranties en ook auto-immuunziekten mee op te sporen of om een vermoeden te bevestigen. Om je van deze allergieën, intoleranties of auto-immuunziekten af te helpen zetten we volgende middelen in: Bachremedies, fleurs, affirmaties, NEI, andere natuurlijke hulpmiddelen (bv Racines, vitaminepreparaten, …)

Met Integra kunnen we ook vitamine/mineralen tekorten opsporen, testen welke (voeding)supplementen, preparaten, voedingsmiddelen goed/slecht/verdraagzaam/onverdraagzaam zijn voor jou.


BACHBLOESSEMS

Bachbloessems helpen om negatieve gevoelens (bv.: jaloezie, angst, eenzaamheid, paniek, neerslachtigheid, verdriet,…) weer in harmonie en balans te brengen zodat men zich zowel geestelijk als lichamelijk ‘beter in zijn vel’ voelt. Het zijn vloeibare plantenextracten. Je kan er geen overdosis van nemen of eraan verslaafd raken, het is vrij van neveneffecten. Je kan ze ten alle tijden gebruiken, ook in combinatie met geneesmiddelen. 


“Verras iemand met een moment vol me-time”

Cadeaubonnen verkrijgbaar! Te bestellen via email info@njoylife.be